Premiere: Denne serie kan kun ses via streaming

lørdag d. 31. oktober 2015 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Discovery Networks Danmarks nye streamingtjeneste, Dplay, har premiere på den grænsesøgende ungdomskomedie Hedensted High på mandag.

’Hedensted High’ er den første danskproducerede serie udelukkende til streaming og henvender sig til en ung målgruppe, der i højere grad end deres forældre finder underholdning online.

Serien er en farverig sitcom om det vilde gymnasieliv, en sjov og kulørt fortælling om venskab, magt og om at score ”hende den søde”. Rollelisten tæller en række af Danmarks førende ungdomsskuespillere som Sebastian Jessen, Thomas Ernst, Casper Harding, Julie Zangenberg og Julie Christiansen, der i serien får selskab af en række kendte ansigter som Lars Bom, Carsten Bang, Viggo Sommer, Flemming Jensen, Knaldperlen og mange flere.

Vild med dans: Første navn afsløres I år er det fem år siden Emmelie de Forest vandt Eurovision Song Contest

Kan kun ses via streaming

’Hedensted High’ bliver udelukkende tilgængelig via streaming på Discovery Networks nye streamingtjeneste Dplay fra på mandag, hvor den kan ses gratis med indlagte reklameblokke eller uden reklamer som en del af et betalingsabonnement. Serien kan ”binge-watch’es”, da alle afsnit ligger tilgængelige fra start.

Hedensted High er produceret af Deluca Film og optaget på Tørring Gymnasium, der ligger i Hedensted Kommune. Hedensted Kommune har støttet produktionen af serien.

Del din kommentar

Forsiden lige nu