Prince er tilbage

onsdag d. 17. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Prince har planlagt et stort comeback i den nærmeste fremtid. Vi kender ham bedst for sange som When Doves Cry, Let's Get Crazy, Purple Rain og Kiss, og nu håber han på, at få lige så stor succes igen som dengang. Han starter godt ud med en verdensturné, der begynder d.21 oktober ved Rod Laver Arena i Melbourne i Australien.

Metallica kommer til Danmark næste år

Som noget helt specielt vil Prince synge de bedste hits af de gamle sange, før han helt gemmer dem væk på hylden. Sidst han turnerede i Australien var tilbage i 1992, hvor koncerten på det tidligere National Tennis Centre og en hemmelig koncert ved The Palace, blev fuldstændig udsolgt.

Meghan afslører helt speciel hemmelig detalje om sin brudekjole

Han gik omkring i byen med to hyrede modeller Pearl og Diamond, der ikke veg fra hans side. "Når jeg er på scenen, er publikum i mit rum. Jeg vil skabe glæde og provokere folk," udtalte Prince dengang. Nu starter Prince helt fra bunden, efter gode råd fra folk nær ham, så denne verdensturné vil være den sidste gang, man får de gamle kendte sange at høre. Billetterne til Melbourne koncerten kan købes fra d.30 september.

Del din kommentar

Forsiden lige nu