Princes hus bliver åbent for besøgende

fredag d. 26. august 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
FILES-US-ENTERTAINMENT-MUSIC-MUSEUM-PRINCE
Her ses Paisley Park, der i fremtiden bliver åbnet for offentligheden, så man kan se poplegenden Princes tidligere hjem. Foto: Scanpix/Mark Ralston

Paisley Park bliver åbent for ture for offentligheden. Det er i Princes ånd, lyder det fra søsteren.

Den legendariske ejendom “Paisley Park”, der husede poplegenden Princes pladeselskab, hjem og kontorer bliver åbnet for offentligheden.

Ifølge Princes bobestyrer finder åbningen af den kæmpemæssige ejendom sted 6. oktober, skriver Reuters.

– Åbningen af Paisley Park er noget, som Prince altid har villet gøre, og som han aktivt arbejdede på, siger Tyka Nelson, der er Princes søster, i en udtalelse onsdag fra firmaet Bremer Trust, der administrerer ejendommen.

Prince døde i en alder af 57 år i ejendommen, som han selv har været med til at designe, da den blev opført i 1985.

– Kun få hundrede mennesker har haft den sjældne oplevelse at få en tur rundt på ejendommen. Nu kan fans fra hele verden få muligheden for at opleve Princes univers for første gang, når vi åbner dørene til dette fantastiske sted, lyder det fra søsteren.

Besøgende kommer også ind i studier

Turene for offentligheden i ejendommen, der ligger i Minneapolis i Minnesota, vil inkludere ture til Princes studier. Samtidig vil besøgende kunne se hans øvesale, koncertrum og ting fra Princes mange personlige arkiver.

Disse 11 stjerners død er fortsat uopklarede

Ejendommen er før blevet vurderet til at koste mellem 150 og 300 millioner dollar.

Den 57-årige kunstner blev fundet død i Paisley Park i april, da to medlemmer af hans stab fandt hans livløse legeme i en elevator.

Siden har retsmedicinere slået fast, at Prince døde af en overdosis af den smertestillende medicin Fentanyl, som han selv administrerede.

Medicinet er et syntetisk opiat, der er kraftigere end morfin, og som anvendes til behandling hos personer med kroniske smerter. Det er receptpligtigt.

Ifølge nyhedssitet TMZ blev Prince behandlet for medicinmisbrug seks dage inden sin død.

To års efterforskning: Politiet lukker sag om megastjernes død

Prince efterlod sig ikke et testamente. Han har solgt mere end 100 millioner album på verdensplan og storhittet med numre som “When Doves Cry”, “Purple Rain” og “Kiss”.

/ritzau/Reuters

Del din kommentar

Forsiden lige nu