Prins begræder guddatterens død

torsdag d. 9. februar 2017 kl: 12. 35 Af: Ritzau Fokus

Storbritanniens kongehus er i sorg over den britiske tv-personlighed, realitydeltager og jetsetter Tara Palmer-Tomkinsons tidlige død.

I en alder af blot 45 år afgik den britiske tv-personlighed, realitydeltager og jetsetter Tara Palmer-Tomkinson ved døden onsdag den 8. februar.

Det skriver flere britiske medier, deriblandt BBC og Hello! Magazine.

Prins Charles’ guddatter

Kvinden var prins Charles’ guddatter, og i en erklæring udtrykker han og hertuginde Camilla stor sorg over dødsfaldet.

– Vi er dyb sorg, og vores tanker er hos familien, skriver det britiske kongehus på vegne af prinseparret ifølge Hello! Magazine.

Prins Charles' fætter forlader sin gravide hustru

Ifølge avisen oplyser politiet, at dødsårsagen endnu ikke er klarlagt, men understreger, at der ikke umiddelbart er noget mistænkeligt bag.

Politiet tilføjer over for avisen, at retsmedicinere nu skal undersøge, hvorfor Tara Palmer-Tomkinson døde som blot 45-årig.

Talte åbent om kokain-misbrug

Tidligere har Tara Palmer-Tomkinson åbenhjertigt fortalt om både sit misbrug af kokain, og da hun blev diagnosticeret med en godartet hjernetumor.

Tara Palmer-Tomkinson var datter af den engelske godsejer Charles Palmer-Tomkinson, som er en nær ven af det britiske kongehus. Familierne har blandt andet flere gange været på skiferie sammen.

Afsløringen om prinsesse ændrer alt

Tara Palmer-Tomkinson var så tæt på det britiske kongehus, at hun naturligvis var blandt gæsterne, da prins Charles’ ældste søn, prins William, giftede sig med hertuginde Kate i april 2011.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu