Prins forvekslet med bedstefar

mandag d. 24. november 2014 kl: 11. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Prins William havde svært ved at holde masken, da han blev introduceret som Hertugen af Edinburgh. Arkivfoto.

Prins William havde svært ved at holde masken, da han blev introduceret som Hertugen af Edinburgh. Arkivfoto. Foto: Ross Setford/AP

Prins William tog det pænt, da han blev introduceret som sin 93-årige bedstefar. Han kæmpede dog med at holde latteren tilbage.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

Prins William kunne ikke holde grimassen, da en ceremonimester ved en officiel begivenhed præsenterede ham som hertugen af Edinburgh. Det skriver hellomagazine.com.

Hans korrekte titel er nemlig hertug af Cambridge, og titlen hertugen af Edinburgh refererer derimod til prinsens 93-årige bedstefar, prins Philip.

Den 32-årige prins reagerede med højlydt latter over den uheldige præsentation, men tog forvekslingen med højt humør og oprejst pande.

Det officielle arrangement, som prins William deltog i, var til ære for Bill Gates kone, Melinda Gates, der skulle have overrakt en pris i anerkendelse af sit arbejde for at bekæmpe fattigdom og hjælpe kvinder frem i verden.

Og prins William havde kun rosende ord til overs for Melinda Gates’ arbejde.

– Melinda har oprettet The Gates Foundation for at ændre verden. Og forandret den – det har hun. Hun har forandret livet for kvinder, fattige, syge og de handicappede i Afrika og mange andre steder. Hvilket vidunderligt eksempel at sætte for andre, sagde prinsen, da han overrakte The Chatman House Prize til aftenens prisvinder.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu