Prins Harry bruger dagen i kørestol

mandag d. 20. april 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Prins Harry har blandt andet fået simulations-flyvetræning i sin militærtid i Australien.

Prins Harry har blandt andet fået simulations-flyvetræning i sin militærtid i Australien. Foto: Cpl. Oliver Carter/AP

Prins Harry tog en pause fra det australske militær og spillede en fodboldkamp i rullestol mod soldater i genoptræning.

Fodboldstøvlerne var skiftet ud med hjul og græsset med en træningshal.

Tillykke: Prins fejrer fødselsdag i fin stil

Engelske prins Harry har tidligere blæret sig med sine evner i en kørestol, da han sidste år spillede siddende rugby ved det paraolympiske sportsevent “Invictus Games”. Og nu gør han det igen.

Med en pause fra det australske militær smækkede prinsen benene i en kørestol og spillede en australsk fodboldkamp med soldater på et genoptræningscenter. Forinden havde han mødtes med en gruppe sårede og skadede militærpersoner.

Det skriver Hello! Magazine.

Den venskabelige kamp ligger halvvejs i prinsens udsendelse i Australien, hvor han skal være i en måned. De første to uger har den sportslige prins brugt sammen med det nordvestlige mobile militær og første brigade.

Her har han blandt andet taget simulations-flyvetimer og fløjet med luftfartsregimentet. Han har også været igennem en todages hård træning, blandt andet i hvordan man overlever i den australske bush og sparer på mad og vand.

Prins Harry opfører sig underligt: Føler sig presset

Alt imens den rødhårede prins kæmper med sol og sved i Australien, venter en nervøs storebror hjemme i England på sit andet barns fødsel. Det er usandsynligt, at prins Harry når hjem til den royale fødsel.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu