Royalt bryllup: Bryllupskagen emmer af forår

tirsdag d. 20. marts 2018 kl: 17. 45 Af: Elo Christoffersen

Bryllupskagen vil smage af forår, afslører Kensington Royal.

Prins Harry og Meghan Markle holder et rigtigt forårsbryllup, når de bliver smedet sammen den 19. maj.

Særlig øl markerer royalt bryllup

Men også bryllupskagen vil emme af forår, afslører Kensington Royal på Instagram:

– Prins Harry og Meghan Markle har valgt konditor Claire Ptak, som skal lave bryllupskagen.

Smagen af forår

Bryllupskagen kommer til at smage af citron og hyldeblomst. Kagen bliver dækket af smørcreme og dekoreret med friske blomster.

Claire Ptak ejer et bageri i London. Hun er opvokset i Californien og fokuserer på at bruge sæsonmæssige og økologiske ingredienser i sine kager.

Hvad bliver Meghans titel efter brylluppet?

Prins Harry og Meghan Markle ser frem til at dele kagen med deres gæster til brylluppet på Windsor Castle den 19. maj.

For their wedding cake Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen pastry chef Claire Ptak, owner of the London-based bakery @violetcakeslondon. The couple have asked Claire to create a lemon elderflower cake that will incorporate the bright flavours of spring. It will be covered with buttercream and decorated with fresh flowers🍰 Claire Ptak, who was raised in California, focuses on using seasonal and organic ingredients in her cakes. Ms. Markle previously interviewed Chef Ptak for her lifestyle website The Tig. Prince Harry and Ms. Markle are looking forward to sharing the cake with guests at their wedding at Windsor Castle on May 19th. 📸PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu