Prins Harry mingler med præsidentfruen

onsdag d. 17. juni 2015 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Prins Harry besøgte Michelle Obama i Det Hvide Hus i 2013 ved et event til ære for mødre med sønner i krig.

Prins Harry besøgte Michelle Obama i Det Hvide Hus i 2013 ved et event til ære for mødre med sønner i krig. Foto: Jacquelyn Martin/AP

Prins Harry tog begejstret imod præsidentfruen Michelle Obama og præsidentparrets to piger på det kongelige slot.

Michelle Obama er i gang med en turné rundt i Europa, og tirsdag betød det et fornemt royalt besøg hos prins Harry på Kensington Palace.

– Prins Harry var meget begejstret for at byde den amerikanske førstedame fru Michelle Obama på te på Kensington Palace her til morgen, skriver den officielle profil for det britiske kongehus på Instagram.

Tillykke: Prins fejrer fødselsdag i fin stil

På Instagram-billedet ses Michelle Obama og prins Harry i hyggelig samtale over deres te og et fad med søde macaron-kager. Prins Harry fik samtidig fornøjelsen af at møde præsidentparrets to børn, Sasha og Malia, samt Michelle Obamas mor, Marian Robinson.

Michelle Obama og prins Harry havde ikke svært ved at finde noget at tale om ved det officielle møde, da de deler flere interesser.

– De diskuterede deres fælles interesse for at støtte veteraner og deres familie, skriver den royale profil kensingtonroyal på Instagram.

Prins Harry har selv været en del af det britiske forsvar gennem 10 år, og det har også to gange undervejs bragt ham til Afghanistan.

– Hans kongelige højhed var også interesseret i at høre mere om førstedamens initiativ “LetGirlsLearn”, som koncentrerer sig om videregående uddannelse til unge piger rundt omkring i verden, og som er grunden til hendes besøg i Storbritannien, skriver den royale Instagram-profil yderligere.

Den 51-årige førstedame er uddannet advokat, og er en indædt forkæmper for kvinderettigheder. Hendes europæiske tur bringer hende ikke kun til Storbritannien men også til Italien.

Prins Harry opfører sig underligt: Føler sig presset

Se billedet af Michelle Obama og prins Harrys teselskab her: https://instagram.com/p/3_yEmNqZKD/?taken-by=kensingtonroyal

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu