Prins Harry skifter karriere – for en dag

fredag d. 5. december 2014 kl: 12. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Prins Harry viste sit naturlige talent, da han skiftede job for en dag.

Prins Harry viste sit naturlige talent, da han skiftede job for en dag. Foto: Alastair Grant/AP

Prins Harry indtog rollen som børsmægler for en dag i en god sags tjeneste. Og prinsen blev rost for sit talent.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Prins Harry gled naturligt ind i rollen, da han for en dag trak i jakkesættet og jobbet som børsmægler og med stor succes samlede millioner til velgørenhed. Det skriver Daily Mail.

Det skete, da den 30-årige engelske prins forleden deltog i den årlige velgørenhedsdag hos børsmæglerfirmaet ICAP.

Sammen med flere kendte personligheder, som eksempelvis kendis-kokken Jamie Oliver og skuespilleren Helen Mirren, skulle prinsen forsøge at slå sin egen rekord, som sidste år lød på 15 milliarder pund for en enkelt handel.

I år cirkulerede prinsen rundt mellem bordene, hvor der blev handlet med alt fra brændselsolie og til euro. Og det gjorde han tilsyneladende med stor succes.

– Min sælger var færdig med at sælge, men han (prins Harry red.) rev telefonen ud af hånden på mig og tvang ham til at gøre mere for velgørenhed. Han er en bedre børsmægler, end jeg er. Det var naturlig klasse og talent, sagde Alexander Blayney, fra ICAP, til Daily Mail.

ICAP er et selskab, der matcher købere og sælgere, som vil handle en række produkter, og i år lykkedes det Harry at presse en handel op med fem millioner pund, så prisen endte på 30 millioner pund.

Denne gang gik overskuddet fra velgørenhedsdagen til “Englands Rugby’s All Schools programme”, som prinsen er protektor for.

Se alle de sjove billeder fra dagen her:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2858768/Harry-turns-trader-Prince-joins-forces-Helen-Mirren-Gemma-Arterton-Jamie-Oliver-charity-telethon.html

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu