Prins Henriks ven sætter villaen til salg

torsdag d. 22. februar 2018 kl: 14. 50 Af: Elo Christoffersen

Eddie Skoller sætter nu sin villa til salg.

Prins Henrik blev tirsdag bisat og mandag deltog prinsens ven, entertaineren Eddie Skoller, i en mindehøjtidelighed i Christiansborg Slotskirke.

Nu er det blevet tid for Eddie Skoller, at sætte sin villa til salg, skriver Boliga Kendte.

Måske stammer dine minder fra et af hans soloshows? Måske er det en af hans sange, du engang spillede på repeat? Eller måske er det bare hele entertainer-paletten, du har nydt at følge med i?

Lang karriere i underholdningsbranchen

Få kan nemlig bryste sig af så lang en karriere i underholdningsindustrien som Eddie Skoller.

Fra debuten tilbage i 1969 i Tivolis Vise Vers Hus og frem til i dag har entertaineren nok efterladt en strøm af smil på læben hos mange.

Men nu er der nok særligt en gruppe mennesker, han håber at kunne imponere.

Boligkøberne – en kræsen og ombejlet flok – kan nemlig nu se nærmere på hans Charlottelund-villa, der netop er blevet sat til salg.

Det skriver Boliga Kendte.

Og kunne man tænke sig at flytte ind i de “Skollerske” rammer, skal man finde i omegnen af 10.850.000 kroner frem fra kistebunden. Det lyder udbudsprisen nemlig på.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Selvom det for mange kan virke som noget af en udbetaling, så er det på grænsen til et kup, hvis man sammenligner med de andre udbudte boliger i området.

I følge boligsiden Boliga er Eddie Skollers villa nemlig udbudt 17 procent billigere per kvadratmeter end lignende boliger i området.

Plads til store møbler

Uagtet at man – måske – kan gøre sig en god handel, er det ikke en uinteressant bolig, man vil kunne flytte ind i.

“Spændende indretning” lyder ordene i salgsopstillingen – og det dækker blandt andet over flere værelser, forskudte planer og plads til “store møbler”. Ligesom der i stuen er loft til kip, indbygningspejs og fritlagte bjælker.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Eddie Skoller har ejet villaen siden 1993. Det var efter hans to første ægteskaber var ovre, men inden han blev smedet i Hymens lænker med sangerinden Sissel Kyrkjebø.

I dag er han gift for fjerde gang med Dorrit Elmquist.

Del din kommentar

Forsiden lige nu