Hip, hip, hurrah! Prins Nikolai har fødselsdag

tirsdag d. 28. august 2018 kl: 7. 37 Af: Peter Koch

Prins Nikolai er 19 år gammel i dag. Men spørgsmålet er, om der er tid til at fejre dagen.

Prins Nikolai er 19 år gammel i dag. Han blev født på denne dag i 1999 som søn af Alexandra og prins Joachim.

Da han fyldte 18, blev der holdt fest på kongeskibet Dannebrog. Han fik en bil af sin far i gave, og hans farmor, Dronning Margrethe stod værtinde for fødseldagesfejringen. Det kan du læse mere om hos Euroman, der har bragt et større portræt af ham. 

Derfor talte prins Nikolai ikke i telefon med Alexandra på sin fødselsdag

Hvem har hånden for panden?

Spørgsmålet er, om prinsen i dag kommer til at opleve samme mængder pompt og pragt. Matroserne gjorde honnør for ét år siden, mens det i dag nok nærmere er Nikolai, der skal stå ret og gøre honnør.

Han oplever nemlig, som så mange andre danske unge mænd før ham, at fødseldagesfejringen foregår, mens han aftjener sin værnepligt.

Prinsen er igang med sin to-årige løjtnantuddannelse på Hærens Sergentskole i Varde, og skønt han havde æren af at få besøg af sin far, hvilket det ikke er alle rekrutter forundt, så bliver dagen nok ikke så meget mere speciel end resten af dagene i hans liv, som de foregår for tiden.

Triste Alexandra: -Nikolai tager ikke telefonen

Det blev i starten af august afsløret i B.T., at Nikolai fra starten har gjort det klart, at han ikke vil modtage særbehandling, mens han uddanner sig.

Dermed er han også dus med kollegerne på kassernen, hvilket man kan læse mere om hos Se og Hør i artiklen om, hvordan prinsen tituleres på kassernen. 

Del din kommentar

Forsiden lige nu