Prins Nikolai er på forsiden af internationalt magasin

fredag d. 25. maj 2018 kl: 7. 15 Af: Elo Christoffersen
240518 nikolai
Prins Nikolai (t.h.) er kommet på forsiden af det internationale modemagasin Dust. Foto: PETER HAUERBACH/Scanpix (Arkivfoto)

Nu er den unge danske prins kommet på forsiden af et internationalt modemagasin.

Prins Nikolai er kommet på forsiden af det internationale modemagasin Dust.

På forsidebilledet, der er i sort-hvid, er prins Nikolai iført mørke jeans og en ærmeløs bluse i sort med hvide striber, mens han sidder på en stol og kigger direkte ind i kameraet. Under billedet står teksten “Prince Nikolai of Denmark”, skriver BT.

Kasernechef er begejstret for soldaterprins

Det var i februar, at prins Nikolai gik sin første catwalk for modehuset Burberry, skrev Ritzau dengang.

En uge senere kunne BT offentliggøre, at prinsen var blevet tilknyttet modelbureauet Scoop Models. Det bekræftede bureauets indehaver også over for avisen.

Modelbureau: -Ingen betydning at han er prins

Indehaver af Scoop Models, Bente Lundquist, sagde dengang, at prins Nikolai ikke blot var kommet i stald hos dem, fordi han er prins:

– Vi har booket ham ud fra hans udseende, og ikke fordi han er prins, men det er jo ikke nogen ulempe. Jeg har mødt ham ved forskellige lejligheder gennem hans mor, og der har jeg, siden han var barn, sagt, at han har nogle fantastiske flotte træk, sagde Bente Lundquist til BT i februar.

Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

Du kan se forsidebilledet fra Dust nedenunder…

DUST #13 SS18 – AW18/19 PREVIEW – WE HAVE NO FATHERS – COVER 4/6 Prince Nikolai of Denmark wearing #WalesBonner Photography #BrettLloyd at #Total in collaboration with #GraceWalesBonner Hair #LouisGhewy at #ManagementArtists Make-up #TrineSkjoth at #Lundlund Words #DanThawley #dustmagazine

A post shared by DUST MAGAZINE (@dustmagazine) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu