Prins Nikolai opgiver sin store drøm

søndag d. 12. august 2018 kl: 9. 43 Af: Louise Bennetzen
Kronprinsen 50 år: Gallataffel på Christiansborg Slot, Kronprinsen, Prins Nikolai
Prinsen har valgt en helt anden vej, end hvad han har snakket om tidligere. Foto: Henning Bagger / SCANPIX

I stedet er han gået i sin fars fodspor.

18-årige prins Nikolai pryder lige nu forsiden af Euroman, hvor man inde i magasinet kan læse et stort interview, hvor den unge prins ærligt reflekterer over sin fremtid.

Så hvad ligger der i kortene for prisen? Ifølge ham selv falder valget nok på en civil uddannelse i Danmark eller udlandet. Det skriver Ekstra Bladet, der har oplysningerne fra Euroman.

Da prinsen bliver spurgt ind til sine tidligere udtalelser om at følge i sin fars fodspor og blive racerkører eller landmand, lyder svaret:

– Jeg tror, landbrug er helt ude af billedet. Men racerkører. Hvis jeg fik muligheden for at blive racerkører, ville jeg gerne. Men det bliver nok aldrig aktuelt, fortæller prinsen.

Nummer syv i arverækken

Prins Nikolai er den ældste søn af prins Joachim og grevinde Alexandra og har tre mindre søskende: Prins Felix, prins Henrik og prinsesse Marie.

Heldigvis står konge ikke på listen af prinsens fremtidsdrømme. For den titel kommer han nok til at vente længe på, eftersom der er seks foran ham i køen. Heriblandt hans far. Det har Newsbreak.dk tidligere fortalt om.

Kasernechef er begejstret for soldaterprins

På sergentskole i Varde

Prinsen er tidligere sprunget ud som model, hvor han blandt andet har gået for Burberry. Men nu har han valgt noget helt andet.

1. august startede prinsen nemlig på Hærens Sergentskole i Varde, og de næste seks måneder gennemgår prins Nikolai uddannelsen til soldat.

Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

Nikolai følger i sin fars fodspor, da Joachim også er uddannet til sergent. Han tog dog uddannelsen i Sønderborg. Det har Kendte tidligere skrevet om.

Når prinsen er færdig efter seks måneder fortsætter uddannelsen i det Vestjyske. Han skal nemlig efterfølgende igennem uddannelse til løjtnant af reserven, der foregår i Hærens Kam- og Ildstøttecenter.

Del din kommentar

Forsiden lige nu