Prins Nikolais kæreste forlader Danmark

onsdag d. 11. juli 2018 kl: 8. 28 Af: Nicklas Skyum Clausen
Kronprinsen 50 år: Gallataffel på Christiansborg Slot, Kronprinsen, Prins Nikolai
De har været vant til at gå i klasse sammen på Herlufsholm Kostskole. Nu bliver der langt i mellem Nikolai og hans Benedikte. (Foto: Henning Bagger/Scanpix)

Prins Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup kommer til at være i lidt af et langdistanceforhold

Efter sommerferien må prins Nikolai og hans kæreste Benedikte Thoustrup indstille sig på, at de skal prøve at få et langdistanceforhold til at fungere.

For Benedikte Thoustrup flytter til Frankrig, hvor hun skal studere fransk på det prestigefyldte universitet Sorbonne i Paris, skriver Her & Nu ifølge BT.

Derfor talte prins Nikolai ikke i telefon med Alexandra på sin fødselsdag

Prins Nikolai flytter som bekendt til Varde, hvor han skal i gang med den to-årige uddannelse som reserveofficer på Hærens Sergentskole.

Her & Nu har talt med Benedikte Thoustrups far, den randrusianske erhvervsmand Anders Thoustrup, der bekræfter at parret skal vænne sig til den nye situation.

Store roser fra svigerfar

Desuden har Anders Thoustrup fået lejlighed til at møde sin datters udkårne, og han har kun ros til overs for prinsen:

Triste Alexandra: -Nikolai tager ikke telefonen

– Jeg har selvfølgelig mødt prins Nikolai og han er en meget sympatisk, ung mand. Han er gennemført sympatisk, siger Anders Thoustrup til Her & Nu ifølge BT.

Prins Nikolai var ellers også selv i Paris for nylig. Det var han, da han var på catwalken for det franske modehus Dior.

Del din kommentar

Forsiden lige nu