Prins William joker om sin rolle ved lillebrors store dag

torsdag d. 11. januar 2018 kl: 11. 56 Af: Ritzau Fokus og Jesper Werge, jw@kendte.dk

En afslappet prins William har ikke hørt noget fra sin lillebror, prins Harry. Men Prins William joker om sin rolle som forlover ved brylluppet lørdag den 19. maj 2018, hvor Meghan Markle er den heldige udkårne.

Det var en afslappet og smilende prins William, der onsdag aften deltog i en gruppedebat i forbindelse med projektet “Best Man Project” for velgørenhedsorganisationen Campaign Against Living Miserably (Calm).

Og undervejs faldt snakken på tronarvingens kommende rolle som forlover, når hans bror, prins Harry, til maj skal smedes sammen med Suits-skuespillerinden Meghan Markle.

Men spørgsmålet til rollen som forlover blev ikke besvaret helt som forventet. I stedet kunne tilhørerne konstatere, at prins William joker om sin rolle.

Prinsen virker ubekymret

Prinsen afslørede nemlig, at han slet ikke officielt er blevet forlover til sin brors bryllup endnu.

– Han har ikke spurgt mig endnu – bare for at gøre det klart. Så det kan være, det er et følsomt emne, sagde en smilende prins William og fik gruppen til at grine.

Afsløring: Én ting gik galt til kongeligt bryllup

Det viser en video fra arrangementet, som Daily Mail har lagt op.

Prins William virkede dog meget ubekymret over endnu ikke at være blevet spurgt.

Sammenfald med pokalfinale

Og han havde overskud til at joke med, at det også var problematisk, at brylluppet skal finde sted samme dag som finalen i fodboldturneringen FA Cup – men at han selvfølgelig ville se, hvad han kunne gøre ved det.

Det var altså en ret ubekymret prins William, der fortalte om det kommende bryllup.

Den 35-årige prins refererede også til sin bror som sin bedste ven og fortalte, at det bragte dem endnu tættere sammen, da deres mor, prinsesse Diana, døde.

Sammen gennem en svær tid

– Vores forhold er tættere, end det har været, på grund af den situation vi har været igennem. Da vi mistede vores mor i sådan en tidlig alder, hjalp det os at gå gennem den svære periode sammen. Man er ligesindede. Man går igennem lignende ting, fortæller prins William ifølge den britiske avis Daily Mail.

Prins William har selv været der – han blev gift med sin Kate tilbage i april 2011.

Han har to børn og et tredje på vej.

Lørdag den 19. maj skal Meghan Markle giftes med prins Harry.

Favoritholdet er slået ud

Samtidig er der altså finale i den mest berømmede pokalturnering af dem alle – FA Cup’en.

Her er man i øjeblikket nået til fjerde runde med 32 tilbageværende hold.

Meghan holder første royale tale: Alle er imponerede

Men da prins Williams yndlingshold, Aston Villa, allerede er slået ud, kommer det nok ikke til at forhindre ham i at deltage i festlighederne.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu