Prins William: Ødelæg billederne af min kone

tirsdag d. 18. november 2014 kl: 10. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Prins William opfordrede drengene fra boybandet One Direction til at lave sjove ansigter bag billederne af sin kone, hertuginde Kate.

Prins William opfordrede drengene fra boybandet One Direction til at lave sjove ansigter bag billederne af sin kone, hertuginde Kate. Foto: Yui Mok/AP

Boybandet One Direction var nervøse over et møde med det engelske kronprinspar, men prinsen lettede stemningen.

Det var med svedige hænder og dunkende hjerter, at drengene fra boybandet One Direction hilste på prins William og hertuginde Kate.

Bandet optrådte lørdag for parret i anledning af den årlige gallabegivenhed Royal Variety Performance, hvor nogle af Storbritanniens største kunstnere optræder for de kongelige.

Margrethes grandniece viser sig frem som supermodel

Men trods drengenes selvsikkerhed på scenen, var de anderledes nervøse over det royale møde inden deres optræden. Det spottede prins William dog straks, hvorfor han jokede om sin smukke gravide kone for at lette stemningen. Det skriver avisen The Hamilton Spectator.

– Kate blev fotograferet af fotografen Michael McIntyre, men kameraet pegede lige i retning af os. Det fik William til at sige: “Jeg er sikker på, at vi kan lave nogle photobombs. Lad os gøre det,” fortæller bandmedlemmet Liam Payne.

Når man “photobomber”, springer man ind i billedet, netop som det bliver taget. Og bandet tog straks imod opfordringen, fortæller et andet af bandets medlemmer Niall Horan.

– Så derfor lavede vi nogle fjollede billeder i baggrunden, fortæller han til The Hamilton Spectator.

Og det hjalp på det hele, fortæller Liam Payne, der uddyber, hvor rystende nervøse bandet i virkeligheden var.

– Det var så skræmmende at møde dem. Mine håndflader var så svedige, at jeg blev nødt til at tørre dem af på bagsiden af bukserne – men det lignende, at jeg gned mig bagi, røber han.

Ifølge One Direction-drengene blev der også tid til en lille snak om fodbold og lykønskninger om hertugindens graviditet.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu