Prins Williams rådgiver ung sangkomet

torsdag d. 4. december 2014 kl: 9. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Prins William har helt styr på, hvad der sker for de mennesker, han hilser på. Det oplevede sangeren Ed Sheeran selv.

Prins William har helt styr på, hvad der sker for de mennesker, han hilser på. Det oplevede sangeren Ed Sheeran selv. Foto: Paul Edwards/AP

En video af fodboldspilleren Wayne Rooney og sangeren Ed Sheeran i duet, fik prins William til at joke med Rooneys talent over for Sheeran.

Ups: Tv-vært flasher bryst

“Ikke flere duetter med Wayne Rooney.”

Sådan lød det jokende råd fra prins William til den fremadstormende sanger Ed Sheeran i forbindelse med den årlige gallabegivenhed Royal Variety Performance, hvor nogle af Storbritanniens største kunstnere optræder for de kongelige.

Grunden til det sjove karriereråd skyldes, at fodboldspilleren og crooneren i november pludselig brød ud i en spontan duet af Sheerans megahit “Lego House” på en pub i Manchester. Episoden blev optaget og senere lagt ud online. Og det var den episode, som prins William refererede til, da han hilste på den 23-årige sanger.

– Jeg tror, de har en person, der forbereder dem inden, så de har nogle ting at nævne om os hver især, siger Ed Sheeran til avisen The Mirror og er imponeret over prinsens overskud og indlevelse.

– Han vidste noget om alle de personer, han hilste på. Det er en fantastisk egenskab, siger Sheeran og tilføjer til avisen:

– Jeg ved ikke, om de egentligt er fans eller ej. Har royale iPods og sådan noget?, filosoferer han videre.

Se videoen af Ed Sheeran og Wayne Rooney synge “Lego House:” https://www.youtube.com/watch?v=ANq2XUV4YQA

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu