Prinsen har store udfordringer med sit helbred

fredag d. 30. marts 2018 kl: 13. 38 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Forleden måtte prins Philip melde afbud til et arrangement på grund af sygdom - og nu har dronning Elizabeths mand gennem mere end 70 år trukket sig fra en gudstjeneste i St. Georges Chapel på Windsor Castle.

Det står øjensynligt værre til med den britiske prins Philip, end mange i første omgang havde frygtet. Prinsen har store udfordringer med sit helbred.

Den 96-årige prins, der gennem mere end 70 år har været gift med dronning Elizabeth, måtte forleden melde fra til et militært arrangement på grund af sygdom.

Og ifølge webmediet People Royals har den aldrende mand valgt at trække sig fra en gudstjeneste, som han ellers skulle deltage i sammen med dronningen.

Det gjorde de bare ikke: Sådan har stjernerne dummet sig foran de kongelige

Havde håbet Philip kunne være med

– Vi havde naturligvis håbet, at prinsen kunne deltage, men sådan skulle det altså ikke være, har en talsmand for kongehuset udtalt til mediet.

Prins Philip havde til hensigt at deltage i Gudstjenesten i St. George’s Chapel på Windsor Castle.

Men han besluttede altså ikke at deltage, fordi han har oplevet nogle “problemer med sin hofte”, som en kilde i kongehuset udtaler det.

Trådte tilbage fra pligterne sidste år

Det er usikkert, om det er samme lidelse, der forleden afholdt prinsen fra at deltage i et arrangement.

Prins Philip trådte tilbage fra sine officielle pligter i august sidste år efter 70 års tjeneste.

Han meddelte dog ved den lejlighed, at han fortsat kan vælge at deltage i visse offentlige arrangementer fra tid til anden.

Kongehuset i chok: Dronningens læge dræbt

 

Du kan følge det britiske kongehus her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu