Prinsen vil gerne gemme prinsessen væk

tirsdag d. 14. november 2017 kl: 13. 52 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Britiske Harry lever fuldt ud op til sit ry som charmetrold og spøgefugl. Forleden fortalte han pressen, at han ikke bare kunne tage kæresten med overalt, da hun ikke kan skjules hvor som helst.

Amorinerne har længe blomstret i stor stil mellem den britiske prins Harry og den amerikanske skuespiller Meghan Markle.

I særdeleshed i de engelske medier, der – og det er måske ikke så overraskende – har travlt med at skrive om begivenhederne, allerede inden de er foregået.

Men at den skulle være god nok, den med Harry og Meghan, det gør prinsen selv ikke meget for at lægge skjul på.

Veteran talte med prinsen

Forleden deltog prins Harry i den stort anlagte Remembrance Sunday, hvor ofrene siden Den første Verdenskrig blev mindet ved en parada.

Her kunne en tidligere sprængningsekspert, den 28-årige veteran Weston, fortælle til de mange fremmødte journalister, at han havde haft en snak med prins Harry.

– Jeg spurgte ham, hvor hans kæreste var. Så svarede Harry, at hun ikke var med, fortalte Weston ifølge nyhedssitet Hello.

Hun bør slet ikke skjules

Derefter skulle veteranen, som i øvrigt har mistet begge sine ben, spurgte derefter prinsen, om hun ikke ville komme med næste gang.

Begår Meghan Markle den største synd ved bryllup?

– Så svarede han, at han jo ikke kunne skjule hende hvor som helst. Men jeg sagde til Harry, at han slet ikke behøver at skjule hende, fortalte Weston.

Hans referat fra den royale samtale vakte begejstring i mediekorpset – og Weston gav også udtryk for, at prins Harry var en fin fyr at tale med.

Og det på trods af, at prinsen vil gerne gemme prinsessen.

Harry er en heldig mand

– Jeg ville nu elsker at møde Meghan Markle, jeg er sikker på, at hun er meget cool. Hun er strålende, og Harry er en heldig mand, understregede en glad Weston.

Meghan Markle og prins Harry har været kærester i mere end et års tid – men det er først inden for de seneste par måneder, at de to er blevet set offentligt sammen.

Noget der har fået alverdens medier og såkaldte kongehus-eksperter til at spekulere i, at en snarlig forlovelse er under opsejling.

Har knyttet særligt bånd

Ved Remembrance Sunday gav prins Harry – der selv har tjent i militæret over en tiårig periode – sig også tid til at tale med den syvårige Harrison Degiorgio-Lewis.

Drengens onkel var løjtnant, og blev dræbt i Afghanistan i december 2008.

Denne video kan blive et stort problem for Kate Middleton

Prins Harry har tidligere talt med den lille dreng – og ifølge drengens bedstemor har drengen og prinsen et særligt bånd.

– Harrison er kommet her i fire år for at repræsentere sin onkel. Harry genkendte ham, og der er en forbindelse mellem de to. Desuden de deler de også fødselsdag, fortalte bedstemor Helen Lewis.

Del din kommentar

Forsiden lige nu