Efter prinsens død: Cirkusrevyen har truffet stor beslutning

lørdag d. 14. april 2018 kl: 11. 47 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Ingen royale jokes.

Når Cirkusrevyen, grundlagt i 1930’erne, nok en gang gennemføres for publikum i de kommende måneder, så mangler der én helt særlig ting. Forklaringen skal findes i helt almen respekt.

Regentpar fejrer guldbryllup: Disse royale par har også rundet 50 år sammen

Kendere af revyen vil huske og vide, at Ulf Pilgaard nærmest som en selvfølge optræder som hendes majestæt dronning Margrethe i et eller flere indslag under revyen. Ofte til stor moro.

Således ikke i år, kan Billed-Bladet nu afsløre i forbindelse med foromtalen af revyen, der tager startskuddet på Bakken i Klampenborg 17. maj.

De royale kommer selv

Med tydelig reference til majestætens gemal prins Henrik, der døde i februar i år, fastslår Lisbet Dahl, at der altså ikke kommer nogle royale indslag i årets revy – heller ikke selv om det danske kongehus altid er blevet behandlet kærligt.

– Vi har respekt for det, der er sket, så det lader vi ligge, siger instruktør Lisbet Dahl til bladet og tilføjer, at hun mener, revyen bliver rigtig god i år.

Kæmpe galleri: Se alle billederne fra kronprinsfamiliens besøg på Færøerne

Den gensidige respekt har sandsynligvis kunnet betale sig. Ulf Pilgaard, der altså har måttet vinke farvel til en af sine faste indslag, mener ikke, at Kongehuset føler sig truffet over indslagene, for som han siger, kommer de royale tit selv til forestillingerne for at grine.

Cirkusrevyen består ud over Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard af Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Amalie Dollerup.

Del din kommentar

Forsiden lige nu