Prinsesse angriber popstjerne med sværd

onsdag d. 30. november 2016 kl: 7. 04 Af: Louise Bennetzen
ed-sheeran-beatrice
Ups, hvad Beatrice? Foto: Toby Melville / Danny Moloshok / SCANPIX

En joke gik lidt for langt og sendte Ed Sheeran på hospitalet.

Prinsesse Beatrice snittede Ed Sheerans ansigt i en “for sjov” ridderslåning. Prinsessen ville i en joke slå sangeren James Blunt til ridder, men endte i stedet med at skære Ed Sheerans ansigt op. Det skriver det britiske medie The Telegraph.

Ulykkelig prinsesse

Til en fest på Royal Lodge i Windsor England, der er hjem for prinsessens far prins Andrew, endte en joke mindre heldigt. James Blunt kom med en joke om, at han ville elske at blive slået til ridder, så han kunne kalde sig Sir James.

Prinsessen greb derfor et sværd, og Blunt, der bedst er kendt for sit hit fra 2004 “You’re Beautiful”, knælede. Men da hun løftede sværdet for at ramme Blunt let på skulderen, svingede hun det ved en fejl tilbage. Her ramte hun i stedet popstjernen Ed Sheeran på kinden.

– Bladet skar i hans ansigt, og det var kun få centimeter fra hans højre øje, fortæller en kilde til The Sun og fortsætter:

– Et par af gæsterne siger, det kunne have gået galt, og at han kunne være blevet blind, men Ed nedtonede det.

Verdensstjernen Ed Sheeran giver dansk sommerkoncert

Prinsessen flippede ud, men Ed beroligede hende som den gentleman han er.

– Alle var virkelig chokeret, og Beatrice var meget ked af det. Men Ed var den perfekte gentleman og fortalte hende, at det kun var en ulykke, fortæller kilden.

Ed måtte på hospitalet

Trods Eds bedste forsøg på ikke at gøre det store ud af ulykken, kunne han ikke undgå at komme på hospitalet.

– Det var tydeligt, at såret havde brug for behandling, så Ed tog på hospitalet. Han endte med at blive syet, afslutter kilden.

Sheeran deltog i festen sammen med sin kæreste, Cherry Seaborn, og blev behandlet på et hospital tæt på, inden han kom tilbage til festen.

Hurra og tillykke: Prinsesse fylder rundt

Popstjernen, der står bag mange hit heriblandt grammyvinderen “Thinking Out Loud”, havde det fint nok til at optræde ved en koncert i London næste aften.

Omkring 20 mennesker skulle efter sigende have været med til festen. Heriblandt prinsessens mor, hertuginden af York. Prins Andrew, hertugindens eksmand var der ikke, da han var på en forretningsrejse.

Del din kommentar

Forsiden lige nu