Prinsesse-darling viser igen datteren frem

fredag d. 28. november 2014 kl: 11. 06 Af: Ritzau Fokus
 

Den svenske prinsesse Madeleine fejrer den amerikanske højtid Thanksgiving ved at lægge nye billeder af sig selv og datteren på Facebook.

Den blåblodede darling deler gerne ud af familieidyllen til sine følgere på Facebook. Således lagde Madeleine torsdag et nyt mor-datter-portræt ud på det sociale medie i anledning af den amerikanske højtid Thanksgiving.

På billedet poserer Madeleine i en afslappet påklædning bestående af jeans og en lys tunika. På skødet har prinsessen sin lille datter, Leonore, som til ære for fotografen har fået sat en lille sløjfe i det sparsomme hår.

Royalt børne-boom: Her er de mange nye prinser og prinsesser

– Glædelig Thanksgiving, skriver prinsessen til billedet, der allerede har fået over 70.000 likes og affødt flere tusinde hilsner og søde ord retur til mor og datter.

Prinsesse Madeleine flyttede i 2010 til New York i USA, hvor hun nu bor sammen med sin amerikanske mand Chris O´Neill og deres lille datter prinsesse Leonore, der kom til verden i februar i år.

Den svenske prinsesse er derfor godt kendt med de amerikanske traditioner, herunder Thanksgiving, som fejres hvert år den fjerde torsdag i november.

Højtiden, som oprindeligt hører sammen med slutningen på høsten, markeres traditionelt med en stor middag bestående af helstegt kalkun med diverse tilbehør.

På Thanksgiving-dag er der tradition for, at man mindes de første indvandrere til Amerika og de indfødte, der hjalp dem med at finde mad. Det er ligeledes almindelig skik, at man nævner de ting, man hver især har at være taknemmelig for.

Se billedet af den blonde prinsesse og hendes bedårende datter her: https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden/photos/a.196917420445703.49412.196508567153255/520105841460191/?type=1 & theater

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu