Prinsesse Keira

tirsdag d. 29. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Filmfestivalen i Cannes handler selvfølgelig om at vise de nyeste film frem for et ivrigt publikum og en masse kritikere, men bag den glitrende facade foregår der også en masse forretninger, som har med nye film at gøre. Lige i øjeblikket er det en særdeles kontroversiel bog, Diana and the Paparazzi, som er centrum for den helt store opmærksomhed blandt interessserede købere, som vil filmatisere den.

Bogen handler selvfølgelig om den afdøde prinsesse af Wales, og man håber, den at filmatiseringen af bogen vil blive mindst lige så populær som The Queen, der tidligere på året gav Helen Mirren et hav af priser, inklusive en Oscar for sin hovedrolle.

Stjerne-spiller død i voldsom trafikulykke

Den britiske producer Quentin Reynolds er en af dem, der aktivt deltager i kampen om at sikre sig rettighederne til bogen, og han er meget ivrig efter, at det bliver Keira Knightley, der kommer til at spille hovedrollen som den afdøde prinsesse. “Hun er det helt store navn i Hollywood, og alle vil have fat i hende lige nu,” siger han, og han er sikker på, at filmen vil blive et stort hit, fordi Diana var langt mere populær end dronningen. “For hvert pund, The Queen har indtjent, vil en film om Diana indtjene ti.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu