Prinsesse ramt af voldsom infektion: Nu aflyser hun alt

mandag d. 12. september 2016 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
Britain's Princess Anne arrives for a service of thanksgiving for Queen Elizabeth's 90th birthday at St Paul's Cathedral in London, Prinsesse Anne, Dronning Elizabeth II
Den engelske prinsesse Anne. Arkivfoto: Ben Stansall/Scanpix.

Dronning Elizabeths datter, prinsesse Anne, har ind til videre meldt afbud til alt i denne uge på grund af en infektion.

En slem infektion har nu udviklet sig så voldsomt, at Storbritanniens prinsesse Anne må aflyse alt.

Prinsesse Anne har kortvarigt været på hospitalet for at få foretaget en række undersøgelser og blev udskrevet kort tid efter med beskeden om at holde sig i fuldstændig ro, meddeler Buckingham Palace ifølge The Telegraph.

Ifølge det britiske kongehus hviler den 66-årige prinsesse sig nu i sine private gemakker efter lægens ordre, skriver avisen.

Prinsesse Anne skulle ellers have deltaget i en række arrangementer i både Skotland og i den engelske hovedstad, London.

Forventer hun kommer sig

Det britiske kongehus forventer, at prinsessen er kommet sig inden 20. september, hvor hun skal deltage i en reception for organisationen Red Barnet på Buckingham Palace.

Læges ordre til syg prinsesse: Drop rejse

Prinsesse Anne er dronning Elizabeths næstældste barn og eneste datter, og selv om hun ikke er tronarving, er hun blandt de mest flittige i det britiske kongehus i forhold til antallet af officielle opgaver, hun påtager sig, tilføjer The Telegraph.

Sidste år deltog hun i hele 544 officielle arrangementer og overgik dermed sin egen storebror, prins Charles, som en dag skal arve den britiske trone.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu