Kaos i Kongehuset: Børnene fylder meget

tirsdag d. 7. november 2017 kl: 15. 08 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Det er en kolossal omvæltning for svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia at være forældre til to børn i stedet for et. Parret forsøger at få de nye rutiner på plads i deres pragtvilla.

Man kender det godt. Der er lige faldet ro over far, mor og den førstefødte – og så kommer barn nummer to, og kaos bliver udløst.

Der bliver ofte vendt fuldstændig op og ned på de kendte og trygge rutiner med yngste arving, når lillebror eller lillesøster melder sin ankomst.

Sådan er det i hvert tilfælde hos den svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofie, der den 31. august blev forældre til prins Gabriel.

Prinsen og prinsessen oplever en omvæltning af dimensioner i deres privatliv.

Tager pusten fra en forælder

I forvejen har parret prins Alexander, der rundede et år i fin stil den 19. april.

Og der er altså ikke mere end godt 16 måneder imellem de to sønner – hvilket kan tage pusten fra mangen en forælder.

Carl Philip, der er 38 år, og hans 32-årige hustru, prinsesse Sofia, 32, fortæller om udfordringerne i et interview med svenske livsstilsmagasin Kupé.

Prinsepar afslører hemmeligt projekt

Helt anderledes med to

I interviewet lægger parret ikke skjul på, at hverdagen er blevet markant mere hektisk, efter familien har fået endnu et medlem.

– Det er kaos. Man må spise middag temmelig sent. Det er lidt anderledes med to barn end med et, indrømmer prinsen i interviewet.

Deri er den prinsesse Sofia, der er forhenværende deltager i “Paradise Hotel”, helt enig.

– Vi forsøger at skabe så meget familietid som muligt om aftenen og få rutinerne på plads. Men spørg mig igen om nogle måneder, så ser det forhåbentlig bedre ud, udtaler hun til Kupé.

Bor i Villa Solbacken

– Gabriel sover og spiser mest nu, men vi får et par glimt af, at det er hårdere med to børn. Men der er heldigvis også dobbelt så meget kærlighed, lyder det fra den royale mor.

I løbet af sommeren flyttede familien ind i “Villa Solbacken”, der ligger i Djurgården tæt ved Stockholm.

Kronprins blev frataget sin titel: I dag har han fødselsdag

Villaen har tilhørt prins Bertil og prinsesse Lilian fra 1948 til 1997, hvor prins Bertil – der var onkel til den svenske konge – døde.

Længe forinden havde han testamenteret huset til prins Carl Philip.

Del din kommentar

Forsiden lige nu