Prinsessens bryst-ballade: Husker du disse nøgen-skandaler?

søndag d. 29. april 2018 kl: 14. 30 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et hollandsk billedbureau fik kolde fødder og trak rimelig vis billeder af prinsesse Maries blottede barm tilbage. De lå ellers til salg på siden. Det er absolut ikke første gang, paparazzi-nøgenbilleder af de kongelige har skabt ballade.

I sidste uge kunne sladderbladet Tæt På afsløre, at der på en hollandsk billedportals hjemmeside fandtes paparazzi-billeder af prinsesse Maries barm. Det skabte furore både i Holland og her hjemme i Danmark.

Ganske vidst ønskede Kongehuset ikke at kommentere på sagen, men en udvikling skete da af sig selv. Bureauet i Holland var nemlig ikke vidende om, at billeder fandtes i systemet, før danske medier henvendte sig og spurgte ind til dem.

Kæmpe galleri: Se alle billederne fra kronprinsfamiliens besøg på Færøerne

– De skal slettes. Vi ville ikke bringe den slags billeder af den hollandske dronning, og derfor skal vi heller ikke have billeder af den danske prinsesse, siger Bas van Beek, direktør i det hollandske billedbureau, til Ekstra Bladet.

Regentpar fejrer guldbryllup: Disse royale par har også rundet 50 år sammen

De topløse billeder af prinsesse Marie er ikke blevet solgt én eneste gang. Det er dog ikke første gang, at prinsessen har vist lidt rigelig i offentligheden. Det kan du læse om i galleriet tilhørende artiklen her – hvor du også kan blive klogere på en række nøgen-historier fra det royale.

Del din kommentar

Forsiden lige nu