Prinsessens mand: Skilsmissen er et inferno

torsdag d. 20. oktober 2016 kl: 15. 58 Af: Ritzau Fokus
Princess Martha Louise of Norway and her husband Ari Behn arrive to the Royal Chapel before the wedding of Sweden's Princess Madeleine and Christopher O'Neill in Stockholm, Prinsesse Madeleine, Prinsesse Märtha-Louise
Det sendte en chokbølge gennem Norge, da den norske prinsesse Märtha Louise og hendes mand gennem 14 år, forfatteren Ari Behn, i sommer meddelte, at de skulle skilles. Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Forfatteren Ari Behn fortæller for første gang om sin skilsmisse med den norske prinsesse Märtha Louise.

Det sendte en chokbølge gennem Norge, da den norske prinsesse Märtha Louise og hendes mand gennem 14 år, forfatteren Ari Behn, i sommer meddelte, at de skulle skilles.

Siden da har parret ikke talt offentligt om bruddet, men nu står Ari Behn for første gang frem og fortæller om den hårde tid, parret går igennem i øjeblikket. Det skriver det norske medie VG.

Efter skilsmissen: Første jul sammen med kongefamilien

– Der sker en masse ting. Selvfølgelig. Det er et inferno lige nu. Alt skal laves om. Jeg lever pludselig et nyt liv, lyder det fra Ari Behn i interviewet med VG.

Svarede åbent på spørgsmål

Avisen fangede forfatteren ved offentliggørelsen af et nyt portræt af ham, og efter seancen fik de mulighed for at stille den tidligere royale husbond et par spørgsmål om skilsmissen. Spørgsmål, som Ari Behn svarede åbent og ærligt på.

Direkte adspurgt, om han stadig tror på kærligheden, svarede Ari Behn:

– Jeg har altid troet på kærligheden!

Beder om ro omkring skilsmissen

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har bedt offentligheden om ro omkring deres tre fælles børn oven på beslutningen om skilsmisse. De vil dele forældremyndigheden over børnene, selv om Ari Behn nu har købt sig et nyt hus og ikke længere bor sammen med familien.

Og selv om han er glad for sit nye hus, så synes forfatteren dog, at han har meget at se til i øjeblikket.

Prinsessens eksmand afslører portræt af datter

– Jeg har en masse at se til. Måske for meget på én gang. Jeg har købt et nyt hus, som jeg egentlig ikke behøver at gøre noget ved. Men jeg vil lave alt om. Alle rum, alt. Så det kan blive mit, siger Ari Behn til VG.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu