Private Monroe-billeder afslører affære

torsdag d. 9. januar 2014 kl: 8. 33 Af: Ritzau Fokus
 

Marilyn Monroe gav en række ukendte billeder i fødselsdagsgave til fotografen, der formentligt var hendes elsker.

Marilyn Monroe gav en række ukendte billeder i fødselsdagsgave til fotografen, der formentligt var hendes elsker. Foto: Milton H. Greene/Wikimedia free

En privat scrapbog afslører ukendte billeder af den berømte Hollywood-skuespillerinde og private, håndskrevne notater.

En personlig scrapbog, som er lavet af skuespillerinden og sexsymbolet, er dukket op. Den afslører blandt andet forholdet til fotografen Sam Shaw, som hidtil har været omdiskuteret.

TV3 tager spyttende fodboldekspert tilbage

Billederne fra den ukendte scrapbog bliver afsløret i en kommende udgave af bladet Newsweek, skriver ABC News.

– Hun var stor, hun var smuk og hun inkarnerer så meget af Hollywood, siger Abigail Jones, chefredaktør på Newsweek om billederne, som blandt andet viser Monroe kun iført et håndklæde.

Den blonde skuespiller havde selv udvalgt billederne til scrapbogen og forsynet dem med personlige og håndskrevne noter.

– Opdagelsen af scrapbogen er betydningsfuld, da vi for første gang forstår hendes forhold til Sam Shaw, siger Jones om fotografen, der modtog den personlige scrapbog i fødselsdagsgave fra skuespillerinden.

Shaw betroede da også til journalisten Lawrence Shiller, som han overlod scrapbogen til, at han havde haft et forhold til Monroe.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

Dog er det ikke muligt at få forholdet endeligt bekræftet, da Shaw gik bort i 1999. Det var i øvrigt Shaw, der tog det ikoniske billede af Monroe, hvor hun står ovenpå en rist og får sin kjole blæst op.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu