Problemer i Britneys paradis

fredag d. 1. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Bølgerne går højt hos Britney Spears og Kevin Federline. Kevin var af sted på weekend i Las Vegas sammen med sine kammerater. Her blev han set sammen med VIP eskorten Vanessa Hulihan. De så ud til rigtig at hygge sig sammen. Hun sad i hans skød og han havde en hånd mellem lårene på hende. Billederne af dette blev vist i Daily Mirror, og dem fik Britney også øje på. Da Kevin kom hjem igen, var popprinsessen bestemt ikke glad.

Mareridt: Kronprinsparrets børn deler privatlivet

Parret skændtes højlydt, og det endte med at Britney brød ud i tårer. Kevin forlod Britneys brors hjem hvor de var, og på vej derfra blev han hørt sige til en ven, at Britney havde smidt ham ud. Britney fortsatte derefter med at lade al sin vrede gå ud over medierne. På sin hjemmeside skrev hun dette:

Kære falske blade. Når i læser dette brev, tænker i sikkert: “Hvem? Hvem, mig? Er vores blad falsk?” Jeg ved det ikke. Men efter jeg har lagt dette op, håber jeg at i stiller jer selv mange spørgsmål. Jeres ansatte er en refleksion af jeres blad. Vil i, US Weekly, In Touch, Star og andre desperate blade have ansatte der er ærlige, eller dem der er løgnere? For mig ser det ud som om i vælger det sidste. Jeg er virkelig bekymret for de mennesker i ansætter til at arbejde for jer.

Jeg kunne godt tænke mig, at de stiller sig selv dette spørgsmål: “Hvad lyver jeg om overfor mig selv?” Er det fordi de vejer 20 kilo for meget? Er det fordi deres børn ikke tager de rette beslutninger? Eller er det måske fordi deres mand eller kæreste er dem utro? Indtil i står til ansvar for hvad der foregår i jeres liv, så er i et uærligt blad. Hun slutter dog af med at sige, at hun synes People Magazine er et godt blad.

Del din kommentar

Forsiden lige nu