Producer sendte løbebånd til Sarah Jessica Parker

mandag d. 28. september 2015 kl: 13. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Da Sarah Jessica Parker var yngre, sendte en producer et løbebånd til hende, så hun ikke blev for tyk. Foto: David Shankbone/Wikimedia

Da Sarah Jessica Parker var yngre, sendte en producer et løbebånd til hende, så hun ikke blev for tyk. Foto: David Shankbone/Wikimedia

En ung Sarah Jessica Parker fik tilsendt et løbebånd af en producer, der mente, hun skulle passe på sin vægt

I 1992 indspillede Sarah Jessica Parker filmen “Honeymoon in Vegas” sammen med Nicolas Cage.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

En producer var bekymret for hendes vægt, fortalte hende det og sendte et løbebånd til Iowa, hvor hun var igang med en anden film.

– Jeg var igang med at lave en anden film i Iowa, og produceren på Honeymoon in Vegas var meget bekymret for, om jeg var fit for Honeymoon in Vegas. Så de sendte et løbebånd til Iowa, siger Parker ifølge Metro.

Sex and the City-stjernen “fattede hintet” og brugte sommeren på at løbe som en gal – og fortæller endda, at sangen, hun løb til, var C+C Music Factorys “Everybody dance Now”.

Nu kommer der en "Sex and the city 3"

– Jeg ville meget flittigt gå ud og løbe som en vanvittig hver dag til (Everybody Dance Now), og da jeg kom til Iowa, på løbebåndet, fortsatte jeg med at løbe som en gal til den sang.

Parker understreger, at hun ikke vil nævne nave og hænge produceren ud, for som hun siger, var hun ung og letpåvirkelig.

Del din kommentar

Forsiden lige nu