Producere skælder ud på Eva Longoria

mandag d. 5. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Eva Longoria er ikke i kridthuset hos sine arbejdsgivere i øjeblikket, for hun har nemlig afsløret, hvordan det kommer til at gå i kommende episoder af success-serien Desperate Housewives.

Muligvis er Eva så lykkelig over sit forestående bryllup med kæresten Tony Parker, at hun helt glemte at bruge hovedet, men for nylig fortalte hun i et amerikansk talkshow på landsdækkende TV, hvordan fremtiden ser ud for ægteparret Solis i serien.

Derfor er producenterne i øjeblikket godt sure på den lille skuespillerinde, for hun er ligesom alle andre medarbejdere på serien kontraktligt forpligtet til at holde mund med, hvad der vil ske i serien. Man vil nemlig ikke risikere, at seertallene daler, fordi folk allerede ved, hvordan plottet udvikler sig.

Det nørder Carl Emil Petersen med

Heldigvis for Eva og hendes mange fans er hun ikke blevet fyret som konsekvens af sin åbenmundethed, men producere, manuskriptforfattere, instruktører og andre medarbejdere på serien har nu fået strenge ordrer om ikke af afsløre noget for hende i fremtiden.

Del din kommentar

Forsiden lige nu