Prostitueret siger undskyld til Wayne Rooney’s kone

torsdag d. 31. januar 2013 kl: 11. 36 Af: Kendte.dk NY
 

Den prostituerede som var ved at ødelægge Wayne Rooney’s ægteskab siger nu undskyld

 

Prostitueret undskylder overfor Coleen. - Foto: usweekly

Prostitueret undskylder overfor Coleen. – Foto: usweekly

 

Manchester United stjernens affære
Det er snart to og et halvt år siden, at fodboldspilleren Wayne Rooney var lige ved at sætte sit ægteskab med sin kone Coleen over styr, da det blev afsløret, at han flere gange havde været sammen med den prostituerede Jennifer Thompson.

Fodboldstjerne i spritkørsel: Nu har han fået sin dom

 

Siden dengang er der løbet meget vand igennen åen, og Wayne Rooney og Coleen er kommet videre med deres liv og venter nu deres andet barn sammen.

 

Læs også: Wayne Rooney knust

 

Fødte en datter i denne måned
Den tidligere prostituerede Jenny Thompson, der tidligere i denne måned blev nybagt mor til datteren Izabella, siger nu undskyld til Wayne Rooney’s kone Coleen for at have været sammen med hendes mand.

 

“Jeg føler stor skyld overfor det, som jeg gjorde mod Coleen. På det tidspunkt, hvor jeg var sammen med Rooney, så jeg på det hele som værende en del af mit job som prostitueret. Men idag føler jeg stor skyld over, hvordan jeg dengang skabte så mange problemer for deres familie”, –  fortæller Jennifer Thompson om skandalen fra 2010.

 

Læs også: Wayne Rooney blev ikke klar til kamp

 

Var sammen 7 gange
I september 2010 skabte det store overskrifter i hele verden, da det blev afsløret, at Wayne Rooney hele syv gange i en periode over et par måneder havde været sammen med Jennifer Thompson, mens hans kone Coleen var gravid med deres søn Kai.

 

Se flere billeder af Jennifer Thompson folde sig ud her i galleriet: 

 

 

Rooneys escortpige deltager i vildt realityshow

Kilde: Ekstrabladet

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu