Præsidentkandidaten og sangerinden

onsdag d. 7. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Barack Obama, senatoren fra Illinois, som meget vel kan gå hen og blive USAs næste præsident, betragtes som en stor stjerne i amerikansk politik, og han er for tiden en af landets mest omtalte mænd.

Siden han meldte sig som mulig demotratisk kandidat til præsidentposten, har folk landet over stået i kø for at støtte hans kampagne, både moralsk og økonomisk. Det gælder også nogle af underholdningsbranchens helt store stjerner, og derfor var den sympatiske senator forleden til en såkaldt fundraiser hos musikproduceren L.A. Reid i New York.

Naturligvis var det Obama, der var aftenens hovedperson, og han fik lejlighed til at hilse på mange prominente gæster, som var mødt frem for at møde ham. Den ellers så selvsikre senator blev imidlertid nærmest genert og opførte sig i det hele taget mest som en fuldstændig typisk fan, da han blev præsenteret for sangerinden Beyonce Knowles.

Anne-Grethe Bjarup Riis har fødselsdag

“Det her gør jeg ellers aldrig – men må jeg ikke bede om din autograf?” spurgte Obama, der også bad om at få tilsendt en koppi af det billede, der blev taget af de to sammen. Vi er også sikre på, han fik den smukke sangerindes autograf.

Del din kommentar

Forsiden lige nu