Påske for alle

onsdag d. 7. april 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Påsken er for alle, og her giver vi et bud på, hvad du kan få din påske til at gå med. En tur i biografen slår aldrig fejl, og lige nu har biograferne masser at byde på. Du kan blandt andet se Hidalgo, der er bygget på en sand begivenhed. Mona Lisa Smile, der med garanti vil underholde dig. Terkel I Knibe, som får alle til at grine. Peter Pan, for alle børn og barnlige sjæle. The Passion, hvis du er til storfilm. Scooby Doo 2, den må du ikke gå glip af. Og Mens Du Mindst Venter Det, en rigtig hyggefilm.

ACDC-guitarist Malcolm Young død

Er du ikke så meget til film, så kan en god bog altid bruges. Prøv for eksempel Harry Potter, hvis du ikke har læst dem endnu, eller måske The Lord Of The Rings. Der er underholdning nok til hele påsken. Er det heller ikke noget for dig, så kan nogle aftener med Playstation altid bruges, og har du ikke det, så kan computeren også bruges. Man skal heller ikke glemme sine venner, selv om man vil slappe af, så hiv dem op af sofaen, og lav noget sammen med dem.

Du kan også bare slappe af med noget godt musik. Vi kan varmt anbefale Britney Spears’ In The Zone, Kylie Minogues’ Body Language, Swan Lee, Robbie Williams, eller måske Anastacias nye album. Filmene i Blockbuster er også gode lige nu. Lej blandt andet Master And Commander – The Far Side Of The World, Pirates Of The Caribbean – The Curse Of The Black Pearl, Tears Of The Sun, Find Nemo, Regel Nr. 1, American Pie – The Wedding, To Ryk Og En Aflevering og Seabiscuit. Her er der til mange timers underholdning.

Del din kommentar

Forsiden lige nu