Quidditch spiller mangles

torsdag d. 29. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Man leder nu med lys og lygte efter én der kan spille den kendte quidditch spille Victor Krum i Harry Potter And The Goblet Of Fire. I The Goblet Of Fire får Hogwarts besøg af to andre troldmandsskoler, franske Beauxbatons og bulgarske Durmstrang. Den verdensberømte, i troldmandsverdenen, Victor Krum går på Durmstrang, og han er selvfølgelig også med.

Der er lagt op til det helt store drama, da Victor går hen og bliver meget glad for Hermione. Victor bliver i bogen beskrevet som en person der slæber med den ene fod og går krumbøjet. Han er omkring 17 år. Tusindvis af bulgariske teenagedrenge har allerede meldt sig til audition. Det kræves dog, at de kan tale perfekt engelsk med en pæn accent.

Efter sexchikane-beskyldninger: Amazon-chef stopper

Det er normalt kun 100% britiske skuespillere der må være med i Harry Potter filmene, man da det er med i bogen, at de får udenlandsk besøg, så må der også gerne være udenlandske skuespillere med. Der må under ingen omstændigheder være amerikanske skuespillere med på holdet, medmindre en amerikaner optræder i én af bøgerne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu