Radiovært i 40 år: Nu takker hun frivilligt af

torsdag d. 22. september 2016 kl: 7. 02 Af: Elo Christoffersen

Hun har været radiovært i 40 år. Nu takker hun frivilligt af.

Radiovært på Danmarks Radio (DR), 66-årige Monica Krog-Meyer, takker frivilligt af efter 40 år bag mikrofonen:

– Ja det er rigtigt at jeg selv har valgt at takke af. Jeg tog jo faktisk allerede første skridt sidste sommer, hvor jeg gik fra at være fuldtidsansat til freelancer. Siden har jeg brugt to dage om ugen på ‘Monicas Mødested” på P5, fortæller Monica Krog-Meyer til kendte.dk.

Sidste udsendelse sendes den 23. oktober.

Fortsætter som skribent

Monica Krog-Meyer fortæller, at selv om hun ikke længere skal sidde bag mikrofonen, så vil hun fortsat have kontakt til medieverdenen:

Kontroversielt DR-program nomineret til en Emmy

– Jeg fortsætter som skribent hos POV International og jeg fortsætter som foredragsholder. Jeg kan godt lide at jeg selv er herre over min tid, siger hun.

Hvis du skal fremhæve den bedste oplevelse som radiovært, hvad skulle det så være?

– Det er svært at sige. Der er jo sket meget gennem 40 år. Men jeg vil nok fremhæve mit telefoninterview med Paul McCartney i 2003. Men jeg husker også med glæde tilbage på Radio Rita (sammen med Hans Otto Bisgaard, red.), fortæller Monica Krog-Meyer.

Husker du pausefiskene? Nu er de tilbage!

Monica Krog-Meyer startede som speaker på P3 i 1976. Siden prøvede hun kræfter med mange forskellige programmer:

– Jeg vil nok sige, jeg har prøvet at lave stort set alle radioprogrammer dengang på P3 – bortset fra Giro 413, De Ringer – Vi Spiller og Morgennisserne, slutter Monica Krog-Meyer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu