Rapper brugte bryllupsnatten i spjældet

torsdag d. 4. december 2014 kl: 7. 54 Af: Ritzau Fokus
 

Rapperen Xzibit lever i ordets bogstaveligste forstand et liv i overhalingsbanen.

Rapperen Xzibit lever i ordets bogstaveligste forstand et liv i overhalingsbanen. Foto: /AP

Rapperen Xzibit sov hos ordensmagten og ikke hos sin nybagte brud, efter politiet stoppede ham i for høj fart og med alkohol i blodet.

De hede hvedebrødsdage startede ikke i ægtesengen for rapperen Xzibit, men derimod bag tremmer.

Margrethes grandniece viser sig frem som supermodel

Den 40-årige ordsmed sagde ifølge MailOnline ja til sin forlovede Krista Joiner lørdag. Men natten mellem lørdag og søndag på vej hjem fra ceremonien spottede politiet en bil i al for høj fart på motorvejen, hvorefter ordensmagten stoppede den.

– Politiofficeren kontaktede chaufføren, som lugtede af alkohol. Det startede med en kørsel-under-påvirkning-undersøgelse og sluttede med en anholdelse, siger Jason Kravetz fra politimyndigheden i Laguna Beach til Mail Online.

Ifølge politiet brugte rapperen derfor første nat efter brylluppet i politiets varetægt og blev næste dag løsladt i en mere ædruelig tilstand.

Rapperen har endnu ikke kommenteret officielt på episoden, men lagde torsdag et bryllupsbillede ud på sin Instagram-profil med en dertilhørende lettere kryptisk besked:

– Over de sidste dage har I været vidne til masser af ting, der er blevet sagt i forsøget på at stjæle glæden ved dette øjeblik, I ser her. Det gør mig endnu tættere på min familie og det engagement, jeg har lovet dem, lyder noget af den lange tekst blandt andet.

Ud over sin rapkarriere har Xzibit også været deltager i bilvæddeløbet “Gumball” og har været vært på bilprogrammet “Pimp My Ride.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu