Rapper overdynger datter med luksusgaver

mandag d. 1. december 2014 kl: 11. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Lil Wayne brugte en del af sin enorme formue på at købe ekstravagante gaver til sin datter, da hun lørdag fyldte 16 år.

Lil Wayne brugte en del af sin enorme formue på at købe ekstravagante gaver til sin datter, da hun lørdag fyldte 16 år. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Da Lil Waynes datter lørdag fyldte 16 år, gav hendes far hende både to biler og en eksklusiv koncert med rapperen Nicki Minaj.

Ups: Tv-vært flasher bryst

Det var alt andet end en normal fødselsdagsfest, da Lil Waynes datter lørdag fejrede sin 16-års fødselsdag i Atlanta i USA.

Rapperen var i gavehumør og havde således haft den helt store pengepung fremme, da han købte fødselsdagsgaver. Datteren Reginae fik nemlig to biler, hvoraf den ene var en Ferrari, og den anden var en BMW.

Og som om det ikke var nok, havde Reginaes verdenskendte far også sørget for, at rapkollegaen Nicki Minaj dukkede op og gav koncert til den eksklusive fødselsdagsfest.

Det skriver E! Online.

Den 32-årige rapper brugte dog ikke kun dagen på at overrække dyre gaver. Han havde også tid til at reflektere over, hvor meget hans 16-årige datter har påvirket hans liv.

– Tillykke med fødselsdagen til min engel, min prinsesse og min stolthed. I 16 år har du mindet mig om, hvor smukt livet kan være, skrev “Lollipop”-hitmageren således på sin Instagram-profil.

Lil Wayne fik Reginae Carter, da han var 15 år gammel, og hun er den ældste af rapperens i alt fire børn.

Se de overdådige fødselsdagsgaver her: http://instagram.com/p/wCDtghwr99/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu