Rapper skaber stor forargelse med ny video

fredag d. 21. juni 2013 kl: 17. 01 Af: Ritzau Fokus
 

Lil Wayne er kommet i modvind med sin uheldige optræden, hvor han træder på Stars and Stripes. Foto: AP / POLFOTO

Amerikanerne er oprørte over, at hip hop-ikonet Lil Wayne tramper rundt på det amerikanske flag i ny video.

Den amerikanske rapper Lil Wayne vækker vrede blandt sine landsmænd med ny video, der viser ham trampe rundt på det amerikanske flag. Det skriver Msn.

Kendt rapper fundet livløs

Episoden skete i forbindelse med optagelsen af videoen til nummeret “God Bless Amerika”, hvor hip hop-stjernen står og rapper foran et kæmpe amerikansk flag.

Flaget falder derefter ned på jorden, og Wayne fortsætter med at rappe, mens han tramper rundt på de røde og hvide striber.

Det er ikke kun hip hop-ikonets adfærd, der afslører, at han har gang i noget kontroversielt. Sangens tekst er også udfordrende.

– Gud velsigne Amerika. Det gamle gudsforladte Amerika, lyder det i sangen, som samtidig refererer til landets voldelige slavefortid.

Optagelsen af rapperens adfærd har skabt vrede efter den er blevet spredt på de sociale medier og er blevet set af flere tusinder på YouTube.

Ud over at provokere sine landsmænd bryder musikeren faktisk også den amerikanske lovgivning. Ifølge loven er det hverken tilladt at lade flaget røre jorden eller træde på det.

Rapper stormer af scenen til cannabis-show

Lil Wayne kan dog glæde sig over, at de amerikanske flagregler sjældent håndhæves af myndighederne.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu