Rapper smider næsten 60 kilo: Ville være glad

fredag d. 26. februar 2016 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus

Musikproduceren Timbaland tog for otte måneder siden initiativ til at blive en gladere mand, og det har ført til et imponerende vægttab.

Timbaland, med det borgerlige navn Timothy Zachery Mosley, har været igennem et vildt vægttab. Arkivfoto.

Timbaland, med det borgerlige navn Timothy Zachery Mosley, har været igennem et vildt vægttab. Arkivfoto. Foto: Matt Sayles/AP

Timbaland har smidt næsten 60 kilo for at blive glad og sund

Den storhittende musikproducer og rapper Timbaland er kendt som et stort navn i musikverdenen, men over de seneste otte måneder er der blevet lidt mindre af den markante rapper, der er trukket i træningstøjet og har smidt næsten 60 kilo.

Produceren og sangskriveren, der blandt andet står bag numre som “Sexyback” med Justin Timberlake og “If we ever meet again” med Katy Perry, skriver på sin Instagram-profil, at han var nødt til at tage initiativ til at blive en gladere mand.

Timbaland skal skilles fra pengegrisk kone

– Med en positiv tilgang vidste jeg, at jeg var nødt til at tage initiativ til at gøre mig selv glad og sund, skriver rapperen til et før- og efterbillede af ham selv, hvor det er tydeligt at se, at stjernen har skrællet nogle kilo af sin krop.

“Lev for dig selv”

Og der er røget hele 130 pund af, svarende til lige godt 59 kilo, meddeler stjernen på det sociale medie.

– Når du indser, at den eneste ting, der står i vejen for dit mål, er tvivlen på dig selv, så vil du presse dig selv endnu hårdere. Du er nødt til at gøre det for dig selv. Det handler ikke om alle andre. Lev for dig selv, tilføjer Timbaland til sit vægttabsbillede efterfulgt af hastaggene #everythingyoudo #workhard og #teamtimbo.

Madonna rockede Parken!

Se Timbalands før- og efterbillede på stjernens Instagram-profil herunder.

This past eight months I’ve lost over 130 pounds. With a positive mindset I knew I had to take the initiative to make myself happy and healthy. When you realize that the only thing that is getting in the way of your goal is self doubt you’ll want to push yourself harder. You got to do this for you. This is for you. This isn’t about anybody. Live for you. Honor you. Never lose sight of that. #everythingyoudo #workhard #teamtimbo

Et billede slået op af Timbo the King (@timbaland) den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu