Rapperen Iggy dropper sociale medier efter kropshetz

onsdag d. 25. februar 2015 kl: 7. 08 Af: Ritzau Fokus
 
Det er denne krop, som har fået en del negative kommentarer med på vejen.

Det er denne krop, som har fået en del negative kommentarer med på vejen. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Efter en række lækkede bikinibilleder af den kvindelige rapper Iggy Azalea er hendes krop blevet kaldt bulet, og det raser hun over.

En romantisk og privat kærlighedsferie til Hawaii er for den kvindelige rapper Iggy Azalea blevet til et mareridt. Mens hun og kæresten, basketballspilleren Nick Young, blotrede sig i bølgerne, lå paparazziene på lur og tog bikinibilleder af den 24-årige australier.

Forlovelse brudt: -Han blev taget med bukserne nede

Billederne af Azaleas bikinikrop affødte en masse kommentarer om hendes vægt, og det har nu fået hitrapperen til at rase over folks kropsidealer på sin Twitterprofil.

– Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie, gik online og så, at det åbenbart er chokerende og uhørt at være en kvinde og have appelsinhud, skriver Azalea og fortsætter:

– Jeg føler, at hadet og småligheden, jeg ser online på alle tidspunkter, er med til at gøre mig til en vred person, og det vil jeg ikke være, lyder det fra rapperen, der derfor cutter forbindelsen for en stund:

– Jeg vil gerne lade mine fans vide, at jeg tager lidt tid væk fra sociale medier. Jeg har brug for at være glad, og det er for negativt og drænende, skriver sangerinden, der bærer det borgerlige navn Amethyst Amelia Kelly.

Imens vil hendes management overtage Azaleas profiler på sociale medier, mens hun selv holder sig helt væk.

– Internettet er den grimmeste refleksion af menneskeligheden, der findes, slutter hun de mange tweets.

Iggy Azalea har sammen med den danske supersangerinde MØ lavet duetten “Beg for It.”

Tillidsbrud: Hollywoodpar bryder forlovelse

Læs alle Azaleas tweets her: https://twitter.com/IGGYAZALEA

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu