Rasende Jim Lyngvild viser billeder fra indbud

onsdag d. 22. maj 2013 kl: 13. 26 Af: Uffe Dahl
 

Jim Lyngvild er rasende efter han i går kunne konstatere, at have haft ubudne gæster i form af indbrudstyve i sit hus.

I går da modeikonet Jim Lyngvild kom hjem til sit hus havde der været indbrudstyve på besøg.

”Fedt nok at komme hjem til et hus der har været indbrud i!!!”, løs Jim Lyngvilds første opdatering på Facebook.

Og det var ikke småting tyvene hentede ud af designerens hjem. Blandt andet en del elektronik, kameraer, sølvtøj, en daybed i læder, parfumer og mange andre ting.

Sjælden Flora Danica-bog

Kaldt bøssesvin: Se Jim Lyngvild jagte mand ind i butik

Mest ked af at have mistet er Jim Lyngvild over en gammel Flora Danica-bog fra 1648, hvor der bagi er gamle træsnit af samtlige danske planter.

”Min originale Flora Danica-bog fra 1648 SKAL findes!!! Hele Raunsborgserien er skabt på baggrund af den, og heldigvis er mine notater osv. ikke forsvundet, men den mangler hos mig, kan jeg mærke. Jeg stiller en hel serie og ti ekstra håndcremer på højkant, til ham eller hende der kan skaffe mig bogen tilbage. Den er meget tyk, ca. 15*22 cm. Har læderbindebånd og smukke gamle træsnit af hele Danmarks flora. Min største angst er at tyvene ved at den er for kendt til at kunne sælge, og har kastet den ind i en busk… det ville mit hjerte ikke kunne bærer. Det er en af Danmarkshistoriens mest sjældne og kostbare bøger! Del gerne så min lille skat kommer hjem igen!”, skriver Jim Lyngvild.

Fortsat åbenhed

Den noget trælse oplevelse får dig ikke Jim Lyngvild til at være mere lukket og påpasselig med hvad han skriver og deler på facebook.

”Jeg går ind for åbenhed og ærlighed… altid. Når folk – efter gårsdagens indbrud – siger “Hvorfor viser du også dine ting frem” kan jeg kun sige, fordi jeg elsker mennesker og ALTID stoler på dem. Ja, nogle gange får man et gok i nøden, men det er døde ting der er forsvundet, og min kærlighed til andre mennesker skal ikke dø på baggrund af dette. Jeg vil fortsætte med at være naiv, men fra i dag af, med kameraer rundt om hele huset”, skriver Jim Lyngvild.

 

Det fik Jim Lyngvild blandt andet stjålet:

15 parfumer af forskellige mærker.

To kameraer af mærket Canon Eos D5 mark II med objektiver og flashanlæg.

Tretårnet sølvtøj til 16 personer af designet ”Tangmønstret”.

En daybed af mærket Boconcept, cognagfarvety læder.

En iPad.

En bærbar Mac.

En trailer.

En original Flora Danica-bog fra 1648 med træsnit af alle Danmarks planter.

Lyngvild græder over dronning Margrethe

En cirka 80 cm ”Koglen” lampe i børstet stål.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu