Rasende politiker: -Min Facebook er overtaget af “møgsvin”

tirsdag d. 14. marts 2017 kl: 12. 55 Af: Elo Christoffersen
Mig og min bil
Venstre-politikeren Jan E. Jørgensen kalder hackerne for møgsvin. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix (Arkivfoto)

Politikeren har fået hacket sin Facebook-side. Nu er der kun to opslag tilbage - resten har hackerne slettet.

“Min side er blevet stjålet af nogle egyptere. Det er voldsomt ubehageligt, og jeg vil skåne dig for at skulle lægge øre til de skældsord, jeg har kaldt dem siden i lørdags. Jeg er rasende, vred og frustreret. Det er som at få indbrud og opdage, at alle ens familiebilleder er væk.”

Sådan starter et opslag fra Venstre-politikeren Jan E. Jørgensen. Hele hans professionelle side er overtaget af hackere, og han kan ikke selv få adgang.

Siden har knap 5.000 følgere, men de er nu ubrugelige for politikeren, skriver TV2 Lorry:

– Det er virkelig irriterende. Siden er hacket, og der er andre der har overtaget administration, siger Jan E. Jørgensen til TV 2 Lorry, og tilføjer at siden er et vigtigt værktøj for ham til kommunalvalget.

Stort set alt er slettet

På siden er der nu kun to opslag tilbage. Resten er slettet.

– Aner ikke, hvad der er sket med resten inklusive de mange kloge og alt for venlige kommentarer, som er blevet lagt op de seneste år, skriver Jan E. Jørgensen.

Hackerne har omdøbt siden til ‘Sarcasm Square’, og følgerne er der stadig. Jan E. Jørgensen tror, at hackerne har til formål at tjene penge på siden.

– Jeg håber at problemet kan løses – ignorer alt der kommer fra de møgsvin (der smuttede et lille skældsord med), afslutter han sit vredesudbrud på Facebook.Del din kommentar

Forsiden lige nu