Rasende X Factor-dommer sagsøger Jay Z

søndag d. 20. december 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Rita Ora er dommer i den britiske udgave af X Factor.

Rita Ora er dommer i den britiske udgave af X Factor. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Sangerinden og X Factor-dommeren Rita Ora mener ikke, at hiphopmogulens pladeselskab, Roc Nation, tager sig godt nok af hende.

Med sit forretningsimperium Roc Nation har Jay Z indtaget den musikalske trone, men nu vil en af pladeselskabets signede sangerinder ud af det musikalske kongerige.

Stjernekok smed sexet skuespiller på porten

X Factor-dommeren Rita Ora sagsøger Roc Nation for at være så optaget af andre forretningseventyr såsom investeringer i sportsmanagement, at de ikke plejer hende som lovet.

Det skriver magasinet US, som har fået fat i retsdokumenterne.

– Da Rita underskrev kontrakten, startede Roc Nation med at være meget involveret i hende, starter indgivelsen fra advokat Howard King til retten i Los Angeles.

– Efter Roc Nation har fået flere interesser, er der færre ressourcer til rådighed, og selskabet har lidt en svingdør af folk, der render ind og ud. Rita har ikke længere nogen relation til medarbejderne i Roc Nation, lyder det videre fra Oras repræsentant, der raser over det påståede kontraktbrud og samtidig langer hårdt ud efter Jay Z.

– Rita finansierer i øjeblikket selv sine salgsfremmende tv-optrædener, omkostningerne til studieindspilninger og sine videoer. Hendes forhold til Roc Nation er uigenkaldeligt ødelagt, skriver advokaten.

“Body om Me”-stjernen var blot 18 år gammel, da hun skrev under med Roc Nation i 2008, og ifølge kontrakten er hun bundet til Jay Zs selskab ind til 2019.

Pop-sensation vært ved MTV-show

Men da den i dag 25-årige britisk/kosovoalbanske sangerinde nu er bosiddende i amerikanske Californien, kan hun påberåbe sig delstatens såkaldte “syvårsregel” fra De Havilland-loven, der kan gøre det muligt for sangerinden at løsrive sig kontrakten før tid.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu