Rasmus Nøhr: -Aalbæk er sat i offentlig gabestok

onsdag d. 29. november 2017 kl: 17. 41 Af: Elo Christoffersen
Rasmus Nøhr Peter Aalbæk Jensen
Rasmus Nøhr tager den udskældte filmproducent, Peter Aalbæk Jensen, i forsvar. Foto: Sara Gangsted/Scanpix (Arkivfoto)

Sangeren Rasmus Nøhr tager den udskældte filmproducent i forsvar.

Kritikken af Peter Aalbæk har taget overhånd.

Sådan lyder det fra sangeren Rasmus Nøhr i et interview med netmediet FORMAT.

– Det er synd for Peter Aalbæk, at hele Danmark er på nakken af ham. Det er nærmest på niveau med ubådssagen, og jeg mener, at dækningen er kammet over og er blevet decideret skolegårdsmobning, forklarer Rasmus Nøhr til FORMAT.

Sangeren er især ude med riven efter Dagbladet Politiken, der har bragt flere kritiske historier om Peter Aalbæks påståede sexchikane.

– Jeg synes, at det er forkert, at Politiken har sat Peter Aalbæk i en offentlig gabestok. Vi har jo netop afskaffet gabestokken, fordi vi har nogle principer om, at man først er skyldig, når det er blevet bevist ved en domstol. Den her sag er blevet blæst ud af proportioner, siger Rasmus Nøhr til FORMAT.

Aalbæk og von Trier sætter filmgård til salg

– Avisen er ude på et skråplan. Den har mistet sin relevans og er blevet en lokalavis for Kødbyen og alle de hipstere som befolker deres redaktionsgange, tilføjer han.

Peter Aalbæk: -Det gamle svin er glad i låget

Nøhr: -Der bliver knaldet til højre og venstre

Han har dog også en opfordring til hr. og fru Danmark:

– De skal kigge indad, nu hvor vi nærmer os december. De er nemlig ikke et hak bedre end Peter Aalbæk. En mikrofon under kjolen er det rene vand i forhold til, hvad der foregår til de danske julefrokoster en hel måned i streg. Der bliver knaldet til højre og venstre. Og på kopimaskiner, siger Rasmus Nøhr til FORMAT.

Del din kommentar

Forsiden lige nu