Rasmus Nøhr truet med fængsel for joint

torsdag d. 15. november 2012 kl: 14. 12 Af: Kendte.dk NY
 

Sangeren Rasmus Nøhr blevet truet af politiet til at lade sig kropvisitere hvor de fandt en joint i den ene af hans lommer

Rasmus Nøhr: -Aalbæk er sat i offentlig gabestok
Rasmus Nøhr fanget med joint Kendte

Foto: (Ekstrabladet)

Rasmus Nøhr er tiltalt for at have været i besiddelse af en joint og op til dagens retsmøde sagde han til BT – Det er en joke og uddyber.

 Det skete engang i sommer ude ved Christiania. Jeg havde været derinde og købe en hjemmerullet cigaret, og så blev jeg passet op af to betjente, der ville kropsvisitere mig

Læs også: Rasmus Nøhr frier: På knæ midt på gaden i regnvejr

Kropsvisiteringen skulle have fundet sted en Lørdag som Nøhr ikke kan huske dato på, men kan huske at han nægtede at de måtte kropsvisitere ham. Og da han nægtede truede de ham med fængsel.

Han havde dog travlt da han skulle besøge nogen venner, så han valgte at lade dem tjekke ham alligevel, og det var der de fandt en joint i han lomme.

Kærlighed, karriere og konkurs: Tæt på Rasmus Nøhr

Læs også: Uden bolig: Rasmus Nøhr glemte huslejekontrakt

– Jeg synes at det helt ærligt, er fuldstændigt til grin at de bruger tid og ressourcer på den slags, mens der foregår en masse andet bag ryggen på dem, også står de og generer ganske almindelige borgere med ligegyldigheder, siger Rasmus Nøhr videre.

Del din kommentar

Forsiden lige nu