Popcharmør klar til Grøn Koncert efter barsel

mandag d. 10. april 2017 kl: 10. 27 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Sangeren Rasmus Seebach er det første offentliggjorte navn på plakaten ved Grøn Koncert i år.

Rasmus Seebach er klar til Grøn Koncert.

Bleskift, vuggeviser og babypludder har været en fast del af hverdagen for den danske sanger Rasmus Seebach, siden han i januar blev far til en lille dreng.

I løbet af sommeren bliver barselslivet igen skiftet ud med musikscenen for den 37-årige popcharmør, der skal optræde med ørehængere som “Natteravn” og “Øde Ø”, når Grøn Koncert løber af stablen i år.

Det afslører Grøn Koncert i en pressemeddelelse mandag om koncertrækkens første offentliggjorte navn.

Rasmus Seebach med for anden gang

Det er anden gang, at Rasmus Seebach skal spille på Grøn Koncert, der turnerer rundt i syv forskellige byer landet over, og han glæder sig til at træde ud på scenerne igen.

– Den har stået på bleskift rimelig længe derhjemme nu, så jeg glæder mig til at komme ud og spille igen, siger Rasmus Seebach i pressemeddelelsen.

Ærlig Rasmus Seebach besvarer fan-spørgsmål

Sidste gang hitsnedkeren spillede på turnéen var i 2012, efter at han havde udgivet sit andet album “Mer’ end kærlighed”.

To albums siden sidste optræden på Grøn Koncert

Siden har musikeren udvidet bagkataloget med to album. Sangerens tredje studiealbum, “Ingen kan love dig i morgen”, udkom således i 2013, mens det fjerde, “Verden ka’ vente”, blev sendt på gaden i 2015.

“Uanset”-sangeren, der er søn af Tommy Seebach, har dannet par med den 13 år yngre Julie Teglhus siden 2013.

Søndag den 8. januar kom parrets første barn, Holger, til verden, og glæden over sønnen var tydelig, da Rasmus Seebach afslørede nyheden om familieforøgelsen på Facebook.

– MIN egen lille familie. Jeg kan ikke lade være med at citere min gamle far: Det’ det jeg altid har sagt – JEG ER VEL NOK EN HELDIG FYR. Jeg er simpelthen så lykkelig!!!!! KH Farmand Rasmus, skrev han og henviste til sangen “Det’ det jeg altid har sagt”, som hans far tidligere optrådte med.

Det er 35. gang, at Muskelsvindfonden og Tuborg arrangerer Grøn Koncert. Koncerterne spilles i juli i København, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved.

I løbet af foråret løfter Grøn Koncert sløret for resten af årets optrædende.

Se billederne: Børn af musikstjerner, der er gået i forældrenes fodspor

Grøn turnéplan 2017

20/7 – København
21/7 – Kolding
22/7 – Aarhus
23/7 – Aalborg
27/7 – Esbjerg
28/7 – Odense
29/7 – Næstved
30/7 – København

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu