Lille pige klager til Rasmus Seebach

torsdag d. 2. november 2017 kl: 20. 12 Af: Elo Christoffersen
Rasmus Seebach klage
Otteårige Julie har fået svar på sin klage til Rasmus Seebach. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En otteårig pige har klaget til Rasmus Seebach og klagen har sangeren taget til sig.

Otteårige Julie har sendt en klage til Rasmus Seebach.

Baggrunden er, at hun gerne ville have hørt Rasmus Seebach til Open Air i Vejen i Sydjylland.

Måtte ikke komme til sen koncert

Men det kunne ikke lade sig gøre. Rasmus Seebach gik på scenen omkring klokken 21.

Men på det tidspunkt måtte pigen ikke komme til koncert:

– Jeg vil gerne klage. Jeg synes det er for dårligt, at du vælger at spille for fulde mennesker, der ikke hører efter musikken sent om aftenen – i stedet for at spille om eftermiddagen, hvor børn og voksne kan være med. Jeg ville gerne have hørt dig til Open Air i Vejen, men måtte ikke for min mor, skriver Julie i klagebrevet til Rasmus Seebach.

Ærlig Rasmus Seebach besvarer fan-spørgsmål

Og nu svarer Rasmus Seebach på Facebook, hvor han også viser Julies brev frem:

– Tak for din klage. Den kan jeg godt se er helt gal! Jeg tænker, det er en sag, vi hellere må gøre noget ved, så derfor har mit hold og jeg arrangeret hele fire familiekoncerter i 2018. Jeg vil gerne invitere dig og din mor med til en af dem, så jeg håber, at hun giver dig lov denne gang, skriver Rasmus Seebach.Lige nu hitter sangeren med nummeret “2017” og der er et nyt album på trapperne. Albummet er på gaden den 24. november.

Familiekoncerter i 2018

12/5-2018 – Kongens Have, Odense

19/5-2018 – Mølleparken, Aalborg

Se billederne: Børn af musikstjerner, der er gået i forældrenes fodspor

2/6-2018 – Valby Parken, København

16/6-2018 – Tivoli Friheden, Aarhus

Del din kommentar

Forsiden lige nu