Rasmus Seebach afslører: Nyt album på vej

tirsdag d. 4. juli 2017 kl: 18. 36 Af: Ritzau Fokus

I starten af året blev Rasmus Seebach far for første gang, og det har inspireret ham i musikken.

Når Rasmus Seebach til efteråret udkommer med sit femte album, ligger der en helt særlig inspirationskilde bag.

I januar blev den berømte sanger far til sønnen Holger.

Det har smittet af på musikken.

– Jeg har virkelig følt mig inspireret den sidste tid efter Holger er kommet til verden, og det er blevet til rigtig mange gode timer ved flyglet og nede i kælderen i studiet, og nu tør jeg godt at love, at til efteråret har jeg et nyt album klar, som jeg glæder mig mega meget til at dele med jer alle sammen, siger sangeren i en video på sin Facebook-side.

Single udkommer før albummet

I en pressemeddelelse fremgår det, at der først vil lande en ny single, inden den populære sanger udgiver sit album.

Seebach-musical slår vilde rekorder

– Jeg har valgt at dedikere mit nye album til Holger. I sangene fortæller jeg blandt andet om, hvordan jeg mødte hans mor, og hvem hans farfar var. Jeg håber, at han en dag kan få glæde af sangene, siger Rasmus Seebach i pressemeddelelsen.

I 2015 udkom Rasmus Seebach med albummet “Verden kan vente” – en udgivelse, der var med til at sikre hitmageren en fornem plads på listen over de største og bedst sælgende kunstnere i nyere tids dansk musik./ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu