Rørt Seebach dedikerer pris til familien

fredag d. 2. februar 2018 kl: 6. 47 Af: Ritzau Fokus
Rasmus Seebach Zulu Awards 2018
37-årige Rasmus Seebach modtog prisen og dedikerede den til sin familie. Foto: Per Arnesen/TV2.

Den kendte musiker blev kåret til årets kunstner til Zulu Awards og dedikerede statuetten til sine nærmeste.

Rasmus Seebach snuppede statuetten som årets kunstner til Zulu Awards foran kunstnere som Kesi, Mø, Suspekt og Scarlet Pleasure.

Seebach overrasket

Og prisen kom bag på den erfarne musiker.

– Jeg føler mig rigtig overrasket, og jeg kan mærke, mit hjerte pumper. “Vandt jeg virkelig denne pris?” Den er jeg virkelig for, sagde han, umiddelbart efter at han var trådt af scenen.

Dedikerede pris til familien

Den 37-årige sanger modtog prisen og dedikerede den til sin familie.

For et år siden blev Engel-stjernen far til sønnen Holger, som han har med sin kæreste, Julie Teglhus.

– Det betyder alt at have et bagland, der bakker op, og som siger på en onsdag som i dag, at det er okay, jeg tager ud og drikker bajere med drengene. Når man lever, som jeg gør, kræver det også noget forståelse, som jeg virkelig får meget af, og det er jeg virkelig glad for.

Ærlig Rasmus Seebach besvarer fan-spørgsmål

– Jeg ville heller ikke have det rart, hvis jeg kunne mærke, at baglandet ikke syntes, det var okay, og at det var fedt, så det betyder alt, at der er grønt lys hjemmefra. Jeg ved også, at det kræver noget for familien, at man forstår det liv, som jeg lever, tilføjede den prisvindende musiker.

Se billederne: Børn af musikstjerner, der er gået i forældrenes fodspor

Zulu Awards sendes søndag 4. februar på TV2 Zulu og TV2 Play klokken 20.55.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu